potřebujeme: malá plachovka zelených fazolek nebo 250g zmrazených fazolek, 1 salátová okurka, 2 avokáda, 2 citrony, sůl, pepř a koření
nástroje: mixér příprava: 30 min.
1. Nech okapat fazolky v cedníku. Pokud použiješ zmrazené, uvař je doměka v troše vody, potom je nech okapat na cedníku a vychladnout.
2. Olupej okurku a nakrájej na kolečka na savém papíře (třeba na papírové luchyňské uťerce). Na osobu bude potřeba dvanáct koleček.
3. Oloupej avokádo a vyjmi jádra. Nakrájej avokáda na kousky a vlož do misky.
4. Vymačkej dva citrony a šťávu přidej k avokádům.
5. Rormixuj avokáda. Přidej sůl, pepř a koření a dobře promícej.
6. Na každý talíř dej doprostřed hromádku fazolek a kolem dokola rozlož kolečka okurek. Vše zalij rozmixovanými avokády.